Foto’s opgedoken van interieur Fiat Argo

Het is al een tijdje de vraag of we de Fiat Argo ooit daadwerkelijk gaan zien, maar er zijn wel weer nieuwe foto’s van naar buiten gekomen. Het gaat deze keer om het interieur. De Argo moet het goed gaan doen in het B-segment. Het is daarmee een kleinere auto die waarschijnlijk veel zakelijke rijders aan zal spreken. Het interieur geeft aan dat er qua interieur van alles mogelijk is, ook al zal het gaan om een aantal opties die niet standaard aanwezig zijn.

Rood staat centraal in de Argo

Het valt op dat er vooral veel rood aanwezig is in de Fiat Argo, uiteraard in lijn met het logo. Er is sprake van een duidelijke brede balk over het dashboard, die ervoor zorgt dat de andere elementen op een opvallende manier naar voren komen. Verder wordt er een scherm voor Apple CarPlay getoond en zit er een flink centraal display tussen de tellers in het dashboard.

Het interieur ziet er prachtig uit en biedt aan de kant van de bestuurder voldoende ruimte om een onzichtbaar systeem voor de rittenregistratie in te bouwen, waardoor zakelijke rijders daar goed gebruik van kunnen maken.

Fiat Argo (bron: www.netcarshow.com)

Mooi interieur zonder gat voor de sleutel

In het interieur valt verder op dat er geen sleutelgat meer aanwezig is. Dat betekent dat de Fiat Argo gebruik zal maken van technologie die het mogelijk maakt om de sleutel gewoon in de zak te houden tijdens het starten en wegrijden. Het geeft goed aan dat de auto’s ook in het B-segment er behoorlijk luxer op zijn geworden ten opzichte van een paar jaar geleden.

Release Fiat Argo (bron: www.youtube.nl)

Kijk jij uit naar de Fiat Argo en rijd je graag een auto uit het B-segment als je zakelijk moet kiezen?