Life-hacks voor in de auto: soepele gordels en je eigen bekerhouder

Moeite om het stof uit de ventilatieroosters van de auto te halen, bijvoorbeeld omdat je er met een doekje niet bij komt? Gebruik een goedkope kwast met een sponsachtig materiaal. Het is uitstekend geschikt om stof te verwijderen.
Stroeve gordels en je eigen bekerhouder

Als de gordels maar stroef terug in positie komen kun je gebruik maken van wat polish. Spuit het op het punt waar de gordel in de deurstijl verdwijnt, zodat het geheel weer soepeler werkt. Met vergelijkbare eenvoud kun je met behulp van een elastiek en een pen eenvoudig zorgen voor een telefoonhouder, om in de auto te kunnen navigeren. Wel even het ventilatierooster uitzetten natuurlijk.
Mis je bovendien een bekerhouder in de auto? Geen probleem, met de life-hack voor in de auto maak je er met behulp van een rol ducktape eenvoudig zelf een. Je hoeft de tape zelfs niet eens af te rollen, het is voldoende om de rol op de stoel naast je te leggen. Ontdek bovendien de handige life-hack om te voorkomen dat de ramen in de auto beslagen raken, door gebruik te maken van een paar sokken en een rol tape.