Nissan dealer kan de nieuwe Micra eindelijk presenteren

Nissan Micra 2017 (bron: www.netcarshow.com)

Het heeft even geduurd en er werd al lange tijd over gepraat, maar de nieuwe Nissan Micra staat nu eindelijk bij de dealers. De auto is klaar voor een proefrit en heeft behoorlijk wat extra’s te bieden. De auto heeft nog dezelfde naam als z’n voorganger, maar ziet er zowel van binnen als van buiten totaal anders uit.

De nieuwe Nissan Micra is een vijfdeurs hatchback met een aantal technische vooruitgangen geworden, waardoor de auto zich moet gaan meten met de Europese varianten binnen dit segment.
Luxe aankleding voor de nieuwe Micra

De opvallende veranderingen worden onder andere duidelijk aan de manier waarop de auto ‘aangekleed’ of ‘uitgerust’ kan worden. De auto kan worden uitgerust met radarsystemen, en als zicht- en camerasystemen om het voor de bestuurder zo veilig mogelijk te maken. Het zijn systemen die we normaal gesproken op auto’s uit een meer luxe segment zien, maar die nu beschikbaar zijn in de Micra. Het moet ervoor zorgen dat de relatief kleine auto een breder publiek kan gaan aanspreken en dat de auto ook zakelijk interessanter zal worden.

Nissan Micra 2017 (bron: www.netcarshow.com)

Bose-audio voor thuis cadeau

Verschillende Nederlandse dealers vieren de presentatie van de nieuwe Micra in ons land bovendien met speciale acties, zoals een Bose audio-systeem voor thuis. Ook in de auto zelf kan er een Bose-audiosysteem worden gekozen, waarmee het merk zowel voor thuis als in de auto beschikbaar is. Op die manier wil Nissan met de Micra heel duidelijk een luxe uitstraling en afwerking verzorgen, die de kwaliteit sterk ten goede moet komen.

Wat vind jij van de koers van Nissan met de nieuwe Micra?

Is het een auto die jou in eerste instantie aanspreekt?