Durft Ferrari de gok te wagen met een nieuw Formule 1-talent?

Antonio Giovinazzi duikt steeds vaker op tijdens de vrije trainingen voor Haas F1. Hij laat daar goede prestaties zien, waardoor het niet ondenkbaar is dat hij uiteindelijk de stap zal maken naar Ferrari. Hij is op dit moment 23 en het zou analisten niet verbazen als het topteam hem warm laat draaien bij Haas waar ook een Ferrari-motor in ligt.

De coureur kan daar dan alvast aan de auto wennen, om uiteindelijk de stap te maken naar het stoeltje van het topteam. Kimi Raikkonen heeft een contract voor 1 jaar en het lijkt er gezien zijn leeftijd niet op dat hij daar nog lang zal blijven zitten.
Stoelendans bijna van start

We zijn nog volop bezig met het huidige seizoen van de Formule 1, maar dat neemt niet weg dat de stoelendans binnenkort weer van start zal gaan. Een paar jaar geleden haalde Ferrari met Vettel een oud-wereldkampioen binnen. Toch is het met hem nog niet gelukt om opnieuw een wereldtitel binnen te slepen, al staat hij dit jaar voorlopig 1 punt voor Lewis Hamilton.

Toch is het niet ondenkbaar dat het team op zoek gaat naar een jong talent, dat weer een aantal jaren mee kan en op die manier de wereldtitel kan gaan veroveren.

Max Verstappen bij Red Bull

Ook over Max Verstappen gaan er nog altijd geruchten de ronde. Een tijdje terug bracht Sainz de wereld in dat Verstappen naar Ferrari zou gaan, maar pas in 2019. Hij zou eerst zijn contract bij Red Bull uitdienen. Dat hij dat doet lijkt inmiddels zeker, maar het is onduidelijk of hij ook daarna nog bij het team blijft.

Wat denk jij van de geruchten? Is Ferrari klaar voor een 23-jarig talent en zal Max Verstappen uiteindelijk Red Bull verlaten?