Nissan heeft prachtige modellen getoond tijdens de Tokyo Auto Salon

De North American Auto Show en de Tokyo Auto Salon zijn helaas alweer voorbij. Nissan is een merk dat daar in ieder geval niet ontbrak. Er werd gekeken naar een nieuwe Premium Sport-uitvoering van de Skyline en de Serena. Die tweede komt er bovendien ook in een Rider-uitvoering. Hieronder een film van één van de bezoekers van het evenement:

Skyline en Serena in Premium Sport-uitvoering

Nissan gaf al voordat de Japanse tuningshow plaats zou vinden aan om daar onder andere de Skyline Premium Sport Concept te presenteren. Het is een auto die wij kennen als de Infiniti Q50, een Nissan Skyline in een bijzondere uitvoering. De details met koolstofvezels en de donkere afwerking zorgen ervoor dat de auto een stoerdere uitstraling krijgt.

Nissan werkte daarnaast aan een nieuwe uitvoering van de Serena. Ook hier is er sprake van een Premium Sport-behandeling. De afwerking is in grote lijnen gelijk aan de Skyline, waarmee Nissan aan lijkt te willen geven welke kant het de komende tijd op gaat.
Rider-uitvoering van de Serena

Daarnaast is de Serena er nog in een Rider-uitvoering, waardoor de auto in meerdere smaken beschikbaar zal zijn voor de liefhebbers. Tenslotte heeft Nissan een uitgebreide Nismo-line-up tijdens de Tokyo Auto Salon gepresenteerd. Het gaat om een Nismo-variant van de Leaf, de Micra, Juke, 370Z en de GT-R. Op die manier zal Nissan proberen de aandacht te trekken met de verschillende bijzondere uitvoeringen van de auto’s.

Deze bezoeker had niet alleen oog voor de auto’s maar heeft ook nog even alle overige modellen op een rijtje gezet.

Heb je ook zo genoten van de Tokyo Auto Salon en de North American Show? Wat zijn de mooiste auto’s die je hebt gezien?